سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
دانش را بجویید و آن را با بردباری و آرامش بیارایید [امام صادق علیه السلام]
 
امروز: چهارشنبه 103 اردیبهشت 26

تلخیص مقدمه و فصل اول کتاب ذهن بی خانمان

دو پیش فرض غلط: 1. برتری مدرنیته نسبت به ما قبل آن 2. ادعای شناخت معتبر و موثق بعضی در مورد مدرنیته. این تصور ناشی از مانوس بودن با مدرنیته است. برای بررسی مسئله باید این دو پیش فرض را کنار نهاد.

ادامه مطلب...

 نوشته شده توسط قاسم ابراهیمی پور در سه شنبه 86/8/15 و ساعت 9:10 صبح | نظرات دیگران()

امتحان جامعه شناسی معرفت با یک هفته تاخیر شنبه 12/8 ساعت 9 در ساختمان مرکزی برگزار می شود.
 نوشته شده توسط قاسم ابراهیمی پور در جمعه 86/8/4 و ساعت 8:26 صبح | نظرات دیگران()

1. مهلت ارسال مقالات به استاد شجاعی زند تا 15/7 تمدید شد.

2. دوستان می توانند پرینت مقالات خود را تا تاریخ فوق به آقای فلاحی در بخش کارورزی موسسه (طبقه همکف) تحویل دهند و یا به آدرس زیر ایمیل کنند: http://hamayesh@qabas.net 

3. پس از حدود پنج روز استاد مقالات را با ذکر اصلاحات مورد نیاز به دوستان بر می گرداند . و دوستان موظفند تا 15/8 مقاله نهایی را به کارورزی تحویل دهند.


 نوشته شده توسط قاسم ابراهیمی پور در جمعه 86/6/23 و ساعت 8:24 صبح | نظرات دیگران()

1. ثبت نام ترم سوم کارورزی شروع شد و مهلت آن تا پایان وقت اداری چهارشنبه 21/6 می باشد.
2. جلسه دوم کنفرانس مقالات درس معرفت شناسی با حضور دکتر شجاعی زند یک شنبه آینده 18/6 ساعت هفت صبح در ساختمان شماره یک و در اتاق جلسات واقع در طبقه پنجم برگزار می شود.


 نوشته شده توسط قاسم ابراهیمی پور در پنج شنبه 86/6/15 و ساعت 8:29 صبح | نظرات دیگران()

با سلام و عرض تبریک اعیاد شعبانیه به همه دوستان

به اطلاع می رساند جلسه کارورزی با حضور استاد شجاعی زند روز یک شنبه 11/6/86 از ساعت هفت صبح تا یک بعد از ظهر برگزار خواهد شد. امیدوارم همه به موقع حاضر شوند.


 نوشته شده توسط قاسم ابراهیمی پور در دوشنبه 86/6/5 و ساعت 7:22 صبح | نظرات دیگران()

ایدئولوژی ودستگاه ایدئولوژیک دولتی

 

عقیده آلتوسر درمقاله «ایدئولوژی ودستگاه ایدئولوژیک دولتی » به ترتیب ذیل خلاصه می شود :

v      ایدئولوژی ها قبل از هرچیز دارای موجودبت مادی هستند .

v      اید ئولوژی ها نظام معانی ای هستند که افراد را از روابط تخیلی وغیر واقعی خارج ساخته وآنان را دردرون روابط واقعی قرار می دهند .

v      دراین مقاله پیش فرض اصلی او نظام سرمایه داری است .

v      به نظر او این جامعه، طبقاتی است ومناسبات اصلی تولید ، مناسبات استثماری است .

v      دراین مقاله «باز تولید » دارای اهمیت است .

v      به نظر او تضاد ها هم دراین جامعه باز تولید می شوند ( تضاد میان بورژوازی وپرولتاریا)

v      بازتولید مناسبات تولید چگونه صورت می گیرد ؟ آلتوسر معتقد است که این مناسبات از طریق«ایدئولوژی » باز تولید می شود. که دراین زمینه دستگاه های اید ئولوژیک دولتی نقش تعیین کننده دارند( مدرسه ، آموزش وپرورش ، احزاب سیاسی ، حقوق ، اتحادیه های کارگری وصنفی ، آموزش وفرهنگ و...)ادامه مطلب...

 نوشته شده توسط عبدالله دانش در جمعه 86/5/26 و ساعت 1:33 عصر | نظرات دیگران()

تبیینی بر عملکرد حوزه علمیه، دانشگاه و دولت

هر کس برای اینکه به رسمیت شناخته شود از روشی استفاده می کند. افراد را در این زمینه می توان به دو دسته عمده تقسیم کرد دسته اول افرادی هستند که بر جنبه های مثبت و نقاط قوت خود تاکید دارند و سعی در نمایش آن دارند و دسته دوم افرادی که بر نقاط ضعف خود تکیه کرده و سعی میکنند ترحم طرف مقابل را به خود جلب کنند.ادامه مطلب...

 نوشته شده توسط قاسم ابراهیمی پور در شنبه 86/5/13 و ساعت 8:23 صبح | نظرات دیگران()

حضرت آیت الله حق شناس درگذشت. این ضایعه را به همه دوست داران حق و حقیقت تسلیت می گویم.
آیت‌الله حق‌شناس از اساتید برجسته و به نام حوزه علمیه تهران با گذشت حدود سه ماه از بیماری و بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه یک بیمارستان فوق تخصصی در تهران، صبح امروز درگذشت.
آیت الله حق شناس، که به خاطر عفونت ریوی حدود سه ماه در بخش مراقبت های ویژه یک بیمارستان فوق تخصصی در تهران بستری بود.
آیت الله حق شناس در تهران متولد شده و از ایام نوجوانی در محضر درس بزرگانی چون آیت الله سید علی حائری (معروف به سید علی مفسر) و حکیم بزرگ میرزای تنکابنی و شیخ محمدحسین زاهد شرکت کرد. وی همچنین در محضر درس عرفان آیت الله شاه آبادی، استاد امام خمینی (ره) شرکت کردند و پس از آن برای ادامه تحصیل به شهر قم هجرت کردند. آیت الله حق شناس در قم از محضر بزرگانی چون آیت الله العظمی بروجردی، آیت الله العظمی سید محمدتقی خوانساری و آیت الله العظمی بهجت در رشته فقه و اصول و از درس امام خمینی(ره) در رشته فلسفه بهره بردند. وی موفق به دریافت اجازه اجتهاد از بزرگانی چون آیت الله العظمی سید ابوالقاسم خویی،‌آیت الله العظمی سید محمد حجت، شیخ عبدالنبی عراقی، آیت الله شاه آبادی و... شده‌اند. ایشان پس از کسب مقام اجتهاد به دستور آیت الله العظمی بروجردی به تهران هجرت کرده و یکی از مهمترین دروس اخلاق این شهر را اداره کرده است. آیت الله حق شناس علاوه بر علوم حوزوی، به زبان‌های فرانسه و انگلیسی نیز تسلط کامل دارند.
حضرت آیت الله مهدوی کنی موسس دانشگاه غنی امام صادق(ع)در پی بروز بیماری بستری شدند و همچنین حاج آقای شهیدی نیز در کما هستند.
 نوشته شده توسط قاسم ابراهیمی پور در سه شنبه 86/5/2 و ساعت 7:36 عصر | نظرات دیگران()

زنده کردن منابع
متفکران مسلمان اعم از حکما، متکلمین، عرفا، مفسرین و غیره سالهای زیادی از عمر خود را صرف تعلیم و تعلم نموده و به رشد علم کمک شایانی کرده اند. اما به دلایل متعدد این متون فراموش شده و در گوشه کتابخانه ها آرمیده اند. بسیاری از ایده ها، نظریه ها و اقوال متفکرین بعدی اعم از مسلمان و غیر مسلمان چیزی اضافه بر گفته های عالمان پیشین ندارد بلکه فقط ادبیات آن فرق کرده است و به اصطلاح به روز شده است. من فکر می کنم که این وظیفه ما است که با مراجعه به منابع و متون متفکران اولیه خود همچون بوعلی، فارابی، خواجه نصیر، ملاصدرا، شیخ مفید، سید مرتضی، شیخ طوسی، اقبال، سید جمال، مولانا و ... و استفاده از آن ها و ذکر نام آن آثار در پاورقی و کتابنامه این پشتوانه عظیم علمی را احیا کنیم. به عنوان مثال اگر تقسیم کار را بوعلی مطرح کرده است چرا ما باید تحت تاثیر پارادایم غالب که فلسفه را علم و بوعلی را عالم نمی داند به جای بوعلی به دورکیم توجه کنیم و این مطلب را از او که قرن ها بعد از بوعلی بوده نقل کنیم!!!؟
 نوشته شده توسط قاسم ابراهیمی پور در سه شنبه 86/5/2 و ساعت 3:45 عصر | نظرات دیگران()

بسمه تعالی


از دوستان عزیز درخواست می‏شود نام کاربری و رمزعبور خود را حفظ کنند؛ چرا که بنده بیشتر آنها را نمی‏دانم و پارسی بلاگ هم در یک اقدام خنده‏آور، امکان مشاهده آن را حتی برای مدیر وبلاگ قرار نداده است. این در حالی است که مدیر وبلاگ می‏تواند همه یادداشت‏ها را حذف کرده و ویرایش نماید. همچنان که می‏تواند خود کاربر را حذف نماید. بنده به پارسی‏بلاگ درخواست امکان مشاهده داده‏ام که بعد از مدتها، نشده است؛ چون پارسی‏بلاگ تجاری و شلوغ شده و وقت‏ اینجور کارها را ندارند. مدیران بخش‏های مختلف نیز از میان وبلاگ‏نویسان است و لذا برخی وقت‏ها مشاهده شده که استثنائاً وبلاگ‏هایی به عنوان منتخب معرفی می‏شوند که مطالب و تصاویر مسئله‏دار دارند. به بنده پیشنهاد مشارکت داده‏ شده بود که وقت نداشتم.
در عین حال بنده هیچ شکی نسبت به تعهد جناب آقای فخری، مدیر پارسی‏بلاگ ندارم.


 نوشته شده توسط زاهدی‏پور در دوشنبه 86/5/1 و ساعت 10:27 عصر | نظرات دیگران()
<      1   2   3   4   5      >
درباره خودم

گروه 4جامعه‏شناسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) قم
مدیر وبلاگ : زاهدی‏پور[165]
نویسندگان وبلاگ :
قاسم ابراهیمی پور (@)[60]

محمدقدیر دانش[8]
حمید فاضل قانع
حمید فاضل قانع (@)[14]

عوضعلی سعادت (@)[5]

عبدالله دانش (@)[19]

محمد علی نظری[8]
سید محمد جعفری (@)[4]

امان الله فصیحی[8]
محسن طوسی[6]
سلمانعلی رحیمی[8]


آمار وبلاگ
بازدید امروز: 16
بازدید دیروز: 56
مجموع بازدیدها: 209097
جستجو در صفحه

خبر نامه